Tuesday, January 25, 2022

Glume

 zeul_ra2003: Bula pleaca in Africa unde mostenise o plantatie de bananieri. Dupa un timp, Bula se insoara cu o negresa. In noaptea nuntii, Bula consuma actul casatoriei, dar negresa nu scoate nici un zgomot. Bula ingrijorat merge la un medic si ii explica ce s-a intamplat. Medicul ii spune: - O fi din cauza caldurii mari. - Si ce pot sa fac? - Pune un negru de pe plantatie sa faca vant cu o frunza de bananier in timp ce faceti dragoste. Bula fuge repede acasa, cheama un negru cu o frunza de bananier, intra in dormitor si incepe sa faca dragoste cu sotia. Negresa ramane la fel ca si noaptea trecuta. Bula nervos sare din pat si il pune pe negru sa faca dragoste, iar Bula face vant. Negresa in extaz. Bula ii spune negrului: - Ai vazut cum se face vant, ba??

zeul_ra2003:  Invatatoarea ii intreaba pe elevi care este cea mai puternica moneda unul raspunde :euro altul dolarul iar bula spune: ciocanul libanez.mirata invatatoarea il intreaba cum adica ciocanul libanez?{bula)-pai da ca tata mereu ii spune sora-mi mai du-te si tu la libanezul ala sa-ti dea doua trei ciocane ca sa luam si noi un mercedez

zeul_ra2003: Ion si Gheo se intalnesc in padure. Gheo ducea in brate un dihor viu. Ion: -Ma, Gheo, ce faci,ma, cu dihorul? Gheo: -Apai, ma, la iarna, cand o fi frig, il pun la picioare sa-mi fie cald. Ion: -Ma, da pute, ma! Gheo: -No, las, ca se obisnuieste el!

zeul_ra2003: O mamik isi ascunde fiul in dulap k venea amantu.Dupa ceva timp apare barbatu acasa,timp in care femeia isi ascunde amantu...unde n alta parte decat in dulap.Fiul catre amant: -ce intuneric e aiac... Popaa....ce intuneric e.... copilul:-am o sapca de vanzare vrei?100$ -pai ce sa fac cu ea? -ii zic lu tata d k nu o vrei -bine,bine na 100 $ A doua zii la fel(d data asta ii vinde o bata de baseball A treia zii ii vinde manusha Dupa o saptamana il cheama tata pe fiu: -hai la un meci de baseball -pai ma vandut unu om sapca bata si manusha -cu cat? -100$ bucata -vai hai repede la popa sa te spovedesti Ajuns la popa sa se spovedeasca zice fiul: -mmm,ce intuneric e aici? la care popa: -ce mai vinzi ma acuma

zeul_ra2003: Intra un popa intr-un restaurant,se aseaza la masa,cheama ospatarul si-l intreaba: -fiule balena aveti? -nu parinte! -casalot aveti? -nu parinte! -rechin avezi? -nu parinte! -atunci da-mi o costitza de porc afumata si Dumnezeu mi-e martor ca am vrut sa mananc peste!